Over DV Karaoke

Over Dv Party

Welkom bij Dv karaoke Party. Al onze karaoke party’s worden compleet verzorgd inclusief: Presentator, DJ, uitgebreid aanbod in het, Nederlands, Engels, Spaans, Duits, en nog vele andere titels. Standaard gaan wij uit van een 4 uur durende compleet verzorgde avond. Extra uren kunnen natuurlijk altijd in overleg. Wij zijn in het bezit van een complete drive in en hebben alle benodigde apparatuur bij ons, zo hebben wij 1000 watt vermogen aan geluid om dus ook in grotere ruimtes of daar waar net wat meer geluid vereist is.

Uiteraard kunnen wij ons ook aanpassen op kleinere ruimtes zodat wij breed inzetbaar zijn. Wij hebben voor onze gasten 4 draadloze microfoons zodat de artiest vrij is in zijn bewegen en niet stil achter een statief staat, En eveneens kunnen er meerdere personen tegelijk het podium opkomen om een zwoel duet te doen of om met meerdere uit hun dak te gaan om lekkere feestnummers te zingen.

Wij hebben 24 inch monitor televisie om de zangers of zangeressen op te laten kijken. Indien de beamer bij de klant niet aanwezig of niet-aangesloten kan worden bezitten wij ook nog een 32 inch LCD televisie op statief om de gasten mee te laten kijken.

Biografie Allround zanger Tjouw

Het optreden van Allround Entertainer Tjouw is stijlvol en actief. Door zowel toetsen, gitaar als ook orkestbanden te gebruiken is het repertoire breed en afwisselend. Naast het dansrepertoire en feestrepertoire, zowel Engels als Nederlandstalig, Spaans heeft Tjouw ook een uitgebreid rustig repertoire.

Tjouw is een professionele entertainer met 25 jaar ervaring op o.a. cafés, personeelsfeesten, bruiloften, cruiseschepen, casino’s, themafeesten, bungalowparken en hotels. Tjouw beschikt tevens over een Yamaha,Tyros 5 die in overleg kan worden ingezet.

Het programma van Tjouw is in principe avondvullend. Hij speelt maximaal 4 sets van ongeveer 45 minuten binnen 4 uur. Andere speeltijden zijn in overleg meestal mogelijk. Tjouw begeleidt zichzelf op toetsen, gitaar of orkestbanden. Het optreden is incl. geluid, boxen 2 x Electro Voice ELX 115P.

Graag hopen wij u van dienst te mogen zijn met een van onze specialiteiten.

Meer weten? Neem contact met ons op!

10 + 3 =